Bølle-Bob teater i skolen

De to musicals ”Bølle-Bob” og ”Smukke Sally” er lavet i en enakts-version, som er specielt velegnet til skoleopførelser.
De varer ca. 75 minutter.

Når man skal sætte sådan en forestilling op, er det rart med en sceneoversigt. Dels giver den overblik over manuskriptet og forløbet i historien, og dels er den praktisk, når man skal aftale delprøver med de medvirkende. Du kan finde disse sceneoversigter her på hjemmesiden, lige til at printe ud. De indeholder i stikordsform en beskrivelse af handlingen med angivelse af de medvirkende i hver enkelt scene og sidehenvisning til manuskriptet.

Sceneoversigter: 
Bølle-Bob KLIK HER 
Smukke Sally KLIK HER


Se Bølle-Bob plakatSe Smukke Sally plakatVi har også fremstillet to plakater, som frit kan downloades og bruges i forbindelse med din opsætning af et af skuespillene. Klik på billederne til venstre og se dem i stor størrelse.  Herefter kan du bruge 'Gem som'-funktionen på normal vis for at downloade dem. Der er lavet plads til, at du selv kan skrive oplysninger om spilletid osv. i bunden af plakaten. De kan uden videre printes ud i A4-format, og hvis du har teknik til det, kan en større plakat i op til A3-format også lade sig gøre i rimelig kvalitet. Derimod er det ikke tilladt at 'plukke i dem', de må kun bruges i deres helhed.

 

 

Man kan leje begge manuskripter hos Dansk Teaterforlag.

Manuskripter:
Bølle-Bob KLIK HER 
Smukke Sally KLIK HER

Med manuskripterne følger klavernoder med becifringer til dem som har mulighed for selv at spille musikken. Men man kan også bestille en CD med musikken til brug ved opførelsen. Det er de professionelle indspilninger, hvor solostemmerne er fjernet, så børnene bare skal synge selve sangen.

Begge forestillinger indgår desuden i Danteater Digital, som er Dansk Teaterforlags digitale løsning for skoler.

Her får man en række digitale fordele, såsom:

Højtlæsning/optagelse af replikker
Lærerkommentarer til alle
Musik til alle
Markering af egne replikker

Du kan læse mere om Danteater Digital her.