Gunnar Geertsen 

Født og opvokset på Vesterbro i København, hvor han blev uddannet i forretning. Tog senere HF og lærereksamen fra Ranum Statsseminarium.

Startede musikskole i Års og virkede som musiklærer i Hornum, indtil han i 1982 tog springet ud i det usikre liv som alt-mulig-mand i show-branchen.

Det var som musiklærer i Hornum, han begyndte at skrive børnesange, som udkom i bogform eller indgik i forskellige sangbøger. Da han havde oprettet et skolekor, skrev han de legendariske Bølle-Bob-sange, som blev danmarkshistoriens største børne-ungdomssucces. Først var det Hornum Koret som slog alle rekorder på hitlisterne, senere skrev han skuespil, film og tv-serie med personerne fra sangene, som gennem årene er blevet indspillet i en lang række udgaver. Bølle-Bob er tilsyneladende uopslidelig, fordi hver ny generation tager sangene og historierne til sig med samme begejstring.

Gunnar Geertsen havde længe inden Bølle-Bob været "noget ved musikken". Allerede som 15-årig var han med til at danne "The Sharks", som var et af de første "pigtrådsorkestre" i København, og i 70'erne huserede han på Dansktoppen med sine satiriske sange, bl.a. "Bodil", som blev lidt af en landeplage.

Han skrev også viser til forskellige skuespillere, bl.a. indsang Ove Sprogøe "Danmarks Sidste Viking", som var et album med 12 Geertsen-sange.

Efter sin korte solo-karriere i 70'erne har han udelukkende været kreativ bagmand. Han har lavet alle former for tv-underholdning og siddet i redaktionen eller været forfatter på en lang række TV-programmer, ikke mindst som fast medarbejder på musikprogrammerne Stardust, Eldorado og Dansk Melodi Grand Prix. Han skrev også musik til H. C. Andersens Grantræet, som i flere år var DRs tilbud til børnene 2. juledag. 

I 80'erne skrev og instruerede han desuden reklamefilm, bl. a. for Rådet for Større Færdselssikkerhed, Frisko Is og Bilka.

Samtidig har han skrevet et utal af revytekster. Han debuterede i Tivoli-revyen i 1982 og har siden skrevet til alle landets store revyer, ikke mindst Cirkusrevyen, hvor han var fast forfatter i 14 år. I 1994 udkom en samling af hans revytekster.

Gennem årene har Gunnar Geertsen skrevet flere hundrede sangtekster til vidt forskellige kunstnere. Fra skuespillere som Frits Helmuth og Erik Paaske til sangere som Birthe Kjær og Lene Siel. Desuden har han oversat skuespil og musicals og selv skrevet 5 forestillinger.

I 2008 udsendte han erindringsbogen "Showbizzer", hvor han portrætterer en lang række scenekunstnere og fortæller om sine private oplevelser med dem. 

Han er far til Sune Geertsen, som debuterede som Bølle-Bob på Gellerupscenen i 1993 og i 2007 blev færdiguddannet som skuespiller på Statens Teaterskole, og han er gift med scenografen og tegneren Gitte Geertsen, som tegnede Bølle-Bob tegneserien, der blev bragt i Ude og Hjemme 1993-95.
I 2000 tog de fat på en helt ny Bølle-Bob epoke med bøgerne, som de laver i fællesskab. Der er foreløbig udgivet 10 titler og et omfattende undervisningsmateriale til brug i skolerne.

I 1995 købte de et nedlagt landbrug på vestfyn. Her sidder den gamle Vesterbro-dreng nu i den skønneste natur med rådyrene lige uden for vinduet og leverer stof til næsten alle grene af dansk underholdning.

 Klik her og se Gunnar Geertsens hjemmeside